Închide

Zile decisive pentru viitorul lui Falub la Universitatea. „Ceva nu merge. Eu repet, avem cel mai bun lot din Liga a II-a.” Conducerea se reuneşte pentru a lua o decizie

SportTop News by Catalin Suciu - sept. 18, 2018 4 884

Conducerea lui U Cluj se va reuni pentru a discuta o eventuală schimbare de antrenor. Universitatea a pierdut cu FC Argeş, 1-2, aceasta fiind a treia înfrângere din trei deplasări.

Au trecut 7 etape, iar „studenţii” se îndepărtează de fruntea clasamentului, deşi au ca obiectiv promovarea. Academica Clincei, Sportul Snagov şi Petrolul sunt pe primele locuri, iar jocul Universităţii e îngrijorător.

Falub pare să fi scăpat situaţia de sub control, iar etapa următoare la Cluj vine Petrolul, o altă echipă care şi-a propus să promoveze. Conducerea Universităţii ia în calcul inclusiv schimbarea lui Falub. Totul se va decide în aceste zile. „Ne vom întâlni cei din conducere şi vom vedea cine şi ce părere are. Adevărul este că ceva nu merge în joc. Sunt trei etape în deplasare, nici un punct. Dar ce mă îngrijorează cel mai mult este jocul nostru din deplasare, dincolo de faptul că n-am strâns puncte. Vom analiza foarte bine ce s-a întâmplat. Eu repet ce am mai spus: ca valoare, lotul nostru este cel mai bun din Liga a II-a. Sunt jucători care au venit cu acceptul antrenorului principal. În toate transferurile, Adrian Falub a fost consultat, nu i s-a impus absolut nici un jucător, aşa cum se mai întâmplă la alte echipe”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău pentru actualdecluj.ro.

E de aşteptat ca Sabău să se întâlnească astăzi sau mâine, cel târziu, cu preşedintele clubului, Radu Constantea şi cu vicepreşedintele Cosmin Irimieş. Practic, ei vor decide dacă Falub mai rămâne sau nu pe banca tehnică. Iar şansele sunt foarte mici.

Grozav, ofertat de „U”

Rămas fără echipă, internaţionalul român Gheorghe Grozav a fost chemat la Universitatea, măcar până în vară. Fotbalistul negociază, însă, cu mai multe formaţii, iar şansele să vină la Cluj sunt infime. „L-am chemat, sigur, am încercat pe mai multe căi să-l aducem, dar e foarte greu să vină. El ar oferte multe şi vrea să revină la echipa naţională. Din liga a doua e destul de dificil. Dar da, l-am ofertat pe Grozav”, a povestit Sabău. Una dintre cele mai bune perioade din cariera fotbalistului a fost chiar la Universitatea, sub comanda lui Claudiu Niculescu.

4 comentarii

  1. O fi lotul bun. Pe hârtie. În realitate sunt doar nume. De OBOSIȚI fara VIITOR! Cu ei nu avem nici o șansă. Mi e teamă sa nu o luam în jos! Despre promovare cu acești „lesinati” …..nici o șansă.

  2. e greu sa dai randament cand joci mereu cu sabia lui Damocles deasupra capului.
    Nu vreau sa-l scuz pe Falub dar, daca la U s-au facut atatea transferuri fara a tine cont de adaptibilitatea jucatorilor dar mai ales de experienta lor,e absolut normal sa nu ai rezultatele scontate. Intr-o orchestra unde toti vor sa fie vioara intai,auzi doar scartaituri . Asa e si la U, scartaie totul si nici mingea nu suna bine cand o lovesti. Am vazut jocurile de acasa,au fost lamentabile. Au castigat dar, cu cate emotii. Alta problema ar fi ca echipa e mosita de prea multi „a tot stiutori” in culise.Toti se cred indreptatiti sa dea sfaturi jucatorilor si nu vad faptul ca submineaza autoritatea antrenorului.Centenarul lui U se face in liga 2-a . Inca nu sunt create conditiile de promovare si e bine asa.E bine asa caci cei care sunt la conducere (inafara de sabau) sunt niste diletanti .Ei bine,de diletantii astia trebuie scapat.

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare