Închide

„U” Cluj, înfrângeri pe linie în deplasare. FC Argeș a învins-o fără probleme

Sport by Catalin Suciu - sept. 18, 2018 0 240

Universitatea a pierdut pentru a treia oară în acest sezon, toate înfrângerile fiind pe teren străin.

„Nu mi-e frica de adeversarii puterbici, mie îmi era teamă de echipele mai mici”, anunța antrenorul Adrian Falub înaintea duelului ci FC Argeș. Doar că, nici de această dată, Universitatea nu a contat în deplasare. A luat două goluri din faze fixe, înainte de pauză, de la Buhăescu și Panait. Apararea e praf și pulbere, dar nici atacul nu a funcționat. Goga a înscris în prelungiri un gol pentru onoare, care nu ajută pe nimeni.

Trei jocuri în deplasare a avut Universitatea, cu Chindia Târgoviște, cu ASU Poli și FC Argeș și le-a pierdut pe toate. Are 12 puncte, la 6 distanță de Academica Clinceni(loc 1), la 5 de Sportul Snagov (2) și la 4 de Petrolul (3). Cu ultima, U se duelează etapa viitoare, pe Cluj Arena.

FC ARGEŞ – UNIVERSITATEA CLUJ 2-1
Vasile Buhăescu 8′, Andrei Panait 21′ / Dorin Goga 90+2′

Ureche – Turda, Vişa, Hreniuc – Tofan, Andr. Panait (I. Năstăsie 74′), R. Costin (cpt.), Şerbănică – I. Şerban, Buleică (Ct. Stan 83′), Buhăescu
Rezerve neutilizate: N. Grecu – C. Mihalache, D. Oancea, Tăbăcariu, Alin Popa
Antrenor: Emil Săndoi

Dur-Bozoancă – Căpuşă, Abrudan, Andr. Cordoş, Sepsi – G. Florescu (cpt.), K. Twumasi (Gab. Giurgiu 51′), Greu (Oct. Ursu 64′) – M. Coman (Goga 46′), Gavra, Hordouan
Rezerve neutilizate: Albuţ – D. Dumitrescu, Al. Coman, Berci
Antrenor: Adrian Falub

foto:liga2.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare