Închide

Curtea de Apel din Cluj condamnă definitiv la închisoare un medic și o asistentă medicală după ce au luat zeci de șpăgi

ActualitateSănătateTop News by Actual de Cluj - sept. 12, 2018 0 612

Curtea de Apel Cluj (foto) a condamnat la închisoare pentru corupție un medic și un asistent medical din Maramureș după ce aceștia au fost acuzați de luare de mită.

Mai exact Curtea de Apel Cluj a decis definitiv în urmă cu câteva zile să îi condamne la trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe inculpaţii Marian Mitre, medic primar expert al asigurărilor sociale la Casa Județeană de Pensii Maramureş, și respectiv la doi ani și jumătate de închisoare, tot cu suspendare, pe inculpata Floarea Mestic , secretar dactilograf şi asistent medical în Sighetu Marmației.

Cei doi au fost trimiși în judecată după ce în vara anului trecut au primit sume de bani și alte foloase materiale de la mai mulți beneficiari ai pensiei de invaliditate, sau potențiali beneficiari – nu mai puțin de 176 acte materiale au fost documentate de procurorii anticorupție. Totodată, spun procurorii, a reieşit că în august în aceleaşi condiţii, Marian Mitre primit sume de bani şi alte foloase materiale de la un număr de 70 de persoane ca să-și facă treaba de medic.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare