Închide

„U” Cluj și-a revenit. Victorie clară cu Energeticianul după eșecul de la Târgoviște

Sport by Catalin Suciu - aug. 20, 2018 1 240

Universitatea a făcut spectacol pe Cluj Arena în fața unei echipe cu pretenții de pronovare, Energeticianul.

„U” a marcat de trei ori, dar a irosit alte câteva situații uriașe de gol. Cu șase schimbări în primul „11” față de etapa precedentă, când a pierdut cu Chindia (1-2), Universitatea a controlat autoritar partida.

Gavra a deschis scorul în minutul 18, cu o execuție din careu, iar Giurgiu a adus liniștea înainte de pauză, marcând după o pasă primită de la George Florescu (44). Energiticianul a încercat timid să revină, dar U Cluj a ratat alte câteva ocazii în repriza secundă. Totuși, Gavra a marcat un nou gol din centrarea perfectă trimisă de Căpușă (56).
A fost scorul final. O victorie care le dă studenților liniște. Etapa viitoare, trupa clujeană va evolua la Timișoara, împotriva lui ASU Poli.

Universitatea a început meciul în următoarea formulă: Dur-Bozoancă – Căpuşă, Abrudan, Cordoş, Taub – Giurgiu, Kofi (Coman, 75), Florescu (88, Kosnic) – Greu (Dumitrescu, 80), Gavra, Ene

“Am întâlnit o echipă bună, care vrea să promoveze, la fel ca noi, un adversar greu, cu punctaj maxim înaintea acestui meci. Noi veneam după o înfrângere şi era foarte important să câştigăm astăzi, mai ales că am jucat acasă, în faţa suporterilor noştri. Am reuşit şi suntem cu toţii bucuroşi. Gavra este un jucător bun, a marcat două goluri, îl felicit, dar aş remarca întreaga echipă. Cred că putem mai mult de atât, pentru că ne dorim să arătăm cât mai bine în partidele viitoare, să strângem puncte. Ca să promovezi, trebuie să lupţi până în ultima etapă. Avem nevoie de motivaţie şi de spirit pentru a ne îndeplini obiectivul”, a precizat antrenorul Adrian Falub.

“În meciul de astăzi am avut o atitudine foarte bună. La Târgovişte am suferit la capitolul acesta, dar de data aceasta am surclasat adversarul la toate capitolele. Obiectivul nostru este să promovăm şi să ne facem treaba cât mai bine, aici, la Universitatea, unde am găsit un grup unit şi un staff profesionist. A fost o experienţă foarte frumoasă pentru mine să joc pe Cluj Arena, am făcut primul pas pe stadion, după cum spune şi acel cântec al galeriei. Mă bucur că am ajuns la o echipă de tradiţie, cu suporteri minunaţi”, a punctat și Gavra, omul meciului.

Un comentariu

  1. Felicitari echipei dar,nu e cazul sa va exaltati.Campionatul e lung si echipa nu e sudata . Chiar daca s-ai pregatit prin Italia Falub nu are un 11 definitiv si cu rezerve care ar putea face fata suta la suta daca intra in joc. Se vede clar ca Falub improvizeaza la fiecare joc si poate doar hazardul face sa mai inscrie echipa un gol sau doaua datorita carentelor adversarilor.

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare