Închide

CFR, nici o emoție cu Dinamo. Campioana a fost condusă, dar a întors rezultatul fără probleme

SportTop News by Catalin Suciu - aug. 20, 2018 0 224

CFR Cluj a învins-o pe Dinamo după un meci pe care l-a controlat în totalitate. Trupa clujeană a avut posesia și ocaziile și continuă să impresioneze de la venirea lui Conceicao.

Echipa din Gruia a controlat și prima parte, a ratat două ocazii prin Vinicius și Lang, dar s-a văzut condusă în repriza a doua după golul marcat de Mihai Popescu, după un corner. A fost, de altfel, una dintre singurele faze pe care le-au avut oaspeții. CFR-ul n-a cedat, a urcat cu toată echipa în terenul advers, iar Țucudean, aflat în cea mai bună formă a carierei, a restabilit egalitatea. Omrani a punctat cu capul și tot Țucudean a închis meciul, 3-1.

„E unul dintre cele mai bune meciuri ale noastre de când am revenit la CFR Cluj, dar nu sunt pe deplin mulțumit. Știu ce poate această echipă și cred că putem arăta mai mult pe teren”, a spus la final antrenorul Antonio Conceicao.

CFR Cluj – Dinamo 3-1
Au marcat: Țucudean ’66, ’78, Omrani ’73 / M. Popescu ’61
Echipele de start:

CFR Cluj: Vâtcă – Cr. Manea, Vinicius, Lang, Camora – Bordeianu, Maleș, Culio – Ad. Păun, Omrani, Țucudean
Rezerve: Jesus Fernandez, Tambe, Hoban, Al. Ioniță II, Mailat, Mureșan, Peteleu
Antrenor: Antonio Conceicao

Dinamo: Penedo – Corbu, M. Popescu, D. Ciobotariu, Vl. Olteanu – Mahlangu, R. Grigore – D. Sorescu, Nistor, Salomao – Axente
Rezerve: Muțiu, Delorge, Hanca, Pesici, Moldoveanu, D. Popa, Katsikas
Antrenor: Florin Bratu

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.