Închide

Economica.net: Autostrăzile la raport: Tirrena, Astaldi şi Strabag, constructorii care au avansat cel mai mult în ultima lună

Economie by Actual de Cluj - aug. 16, 2018 0 315

Italienii de la Tirrena Scavi se menţin pe primul loc în clasamentul constructorilor după progresele de pe şantierele de autostrăzi din ultima lună. Italienii de la Astaldi au urcat pe locul al doilea iar austriecii de la Strabag au intrat în top 3.
Constructorul italian Tirrena Scavi a ajuns luna aceasta la un grad de execuţie de 74% la nodul Gilău, ce va lega autostrăzile din jurul Clujului. Progresul este de 21,5 puncte procentuale faţă de luna iulie, când lucrările erau realizate în proporţie de 52,50%, conform datelor de pe site-ul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), arată economica.net într-un amplu raport despre starea construcției autostrăzilor din România.

Lucrările ce includ podul peste Someşul Mic ar putea fi gata în septembrie după ce, din cauza ploilor, constructorul a cerut o amânare de câteva săptămâni către CNAIR. Noul pod va permite desfăşurarea traficului pe 61 de kilometri din Autostrada Transilvania, unind astfel tronsoanele Câmpia Turzii – Gilău de noua porţiune Gilău-Nădăşelu.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare