Închide

Petrecere cu sute de participanți pe acoperișul Sălii Polivalente

ActualitateSinteză știri localeTop News by Catalin Suciu - iul. 14, 2018 0 1030

Acoperișul Sălii Polivalente din Cluj-Napoca va fi „inaugurat” printr-o petrecere de zi, la înălțime, unde sunt așteptate peste 600 de persoane. De muzica de la party se vor ocupa DJ-ii Andrey Pushkarev, Polarize, Macarie și Alex Glodan. Evenimentul, denumit „alandala rooftop skyline v.oo1” este organizat de Alandala Events.

„Rooftop party”-ul de pe Polivalenta clujeană va începe sâmbătă, 14 iulie, la ora 18.00 și va dura până la ora 8.00 dimineața.

În prima fază au fost puse în vânzare 200 de bilete la prețul de 25 de lei, acestea fiind SOLD OUT. Prețul actual la care a ajuns un tichet este de 35 de lei. La intrarea la eveniment, un bilet va costa 50 de lei.

Petrecerile Alandala sunt găzduite, de obicei, pe platoul din fața Casinoului din Parcul Central „Simion Bărnuțiu”, la terasa RustiQ din Feleac, la Motel Gilău sau în holul Sălii Polivalente. Pe lângă o serie de DJ-i români și străini invitați, party-urile Alandala au invitat și trupe live, Golan, Helen sau Otherside fiind trei dintre ele.

Citiți mai multe pe Evenimentar

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.