Închide

SUPERCUPA României! CFR- Craiova, ora 20:30: Multe transferuri, aceiași jucători la startul sezonului

SportTop News by Catalin Suciu - iul. 14, 2018 0 336

CFR Cluj și Universitatea Craiova se întâlnesc în această seară, de la ora 20:30, în primul meci oficial al sezonului, Supercupa României.

Campioana CFR va miza, în mare, pe aceiași jucători care i-au adus al patrulea titlu din istorie, cu toate că formația clujeană a fost una dintre cele mai active pe piața transferurilor. Fotbliștii au venit, însă, târziu și au ratat pregătirea.

„Schimbări multe nu pot fi, e logic.  Suntem în faţa unui meci cu trofeul pe masă, pe care trebuie să-l tratăm cu inteligenţă, pasiune şi determinare. Se întâlnesc două echipe valoroase şi trebuie să răspundem bine, pentru că suntem campioana României şi avem un statut de apărat. Va fi un joc echilibrat, dar băieţii îşi doresc foarte mult să mai punem un trofeu la palmares şi să debutăm cu dreptul”, a spus antrenorul Edi Iordănescu.

De partea cealaltă, Universitatea și-a pierdut trei jucători, între care două piese de bază din ultimul an, Gustavo și Alex Băluță. Screciu e al treilea fotbalist cedat în această vară.

Oltenii vor avea de partea lor publicul, meciul disputându-se pe stadionul Ion Oblemenco. Nu mai puțin de 27.000 de bilete s-au vândut, iar CFR va fi susținută de aproximativ 500 de fani la Craiova.

Echipa pe care ar putea s-o alinieze CFR Cluj:

Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureșan, Camora – Culio, Hoban, Djokovic – Deac, Țucudean, Costache

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.