Închide

Reunire la „U” Cluj. Două meciuri amicale și un cantonament în Italia

Sport by Catalin Suciu - iun. 25, 2018 0 481

Vacanța jucătorilor Universității e la final. Astăzi, elevii lui Adrian Falub vor efectua primul antrenament din noul sezon, ședința de pregătire urmând să se desfășoare de la ora 17:30, la Cluj Arena.

În următoarea perioadă, “studenții” vor avea programate câte două antrenamente zilnice, urmând ca primul meci de pregătire să se desfășoare pe 4 iulie, de la ora 18:00, contra celor de la FC Avrig. De asemenea, programul mai cuprinde o partidă amicală pe 7 iulie, tot de la ora 18:00, împotriva divizionarei secunde, Luceafărul Oradea.

Echipa va pleca pe 11 iulie într-un cantonament în Italia unde va rămâne timp de 12 zile. În perioada stagiului de pregătire din “Cizmă”, elevii lui Adi Falub vor disputa mai multe partide-test, programul acestora urmând a fi anunțat în perioada imediat următoare.

Noul sezon al Ligii a 2-a va începe în week-end-ul 4-5 august, conform programului anunțat de Federația Română de Fotbal.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare