Închide

5.000 de protestatari în Cluj, 3.000 în București

ActualitateTop News by Actual de Cluj - iun. 24, 2018 0 399

Protest de amploare în această seară în Cluj, un record pentru ultima vreme: aproximativ 5.000 de persoane s-au adunat în centrul orașului și astăzi într-un miting împotriva Guvernului și a modificărilor acestuia la legile din justiție.

Protestatarii s-au adunat ca de obicei în piața Unirii, după care au pornit pe semipietonala Eroilor. Într-o premieră a ultimilor ani, de data aceasta mitingul a ajuns în zona pieței Mihai Viteazul și pe strada George Barițiu și, cu un scurt popas la Monumentul Rezitenței Anticomuniste pentru ca doi tineri să cânte la chitară „Amintire cu haiduci” a autorului Imnului Golanilor Valeriu Sterian, masa de protestatari s-a pornit spre Primărie și înapoi spre Piața Unirii. Protestul s-a desfășurat, ca de obicei, fără incidente, în ciuda – sau datorită – numărului impresionant de forțe de ordine prezente la miting.
Și în această seară, ca ieri, numărul protestatarilor din Cluj a fost semnificativ mai mare decât în Capitală: presa centrală arată că în piața Victoriei s-au adunat în această seară aproximativ 3.000 de manifestanți.

actualdecluj.ro a transmis live de la fața locului pe pagina sa de Facebook:





Nici un comentariu

Scrie un comentariu