Închide

A intrat înarmat într-o bancă din Cluj și a cerut bani. După ce a fost refuzat a plecat

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 21, 2018 1 392

Un bărbat cu față acoperită și înarmat a intrat într-o sucursală CEC Bank din Cluj Napoca (Mărăști) și a cerut bani. Pentru că a fost refuzat de angajți, el s-a speriat și a fugit.
Potrivit Inspectoratului General de Poliție, în jurul orei 15:10, s-a făcut o sesizare cu privire la faptul că într-o unitate bancară din Cluj-Napoca a intrat o persoană cu faţa acoperită şi ar fi solicitat bani personalului băncii, ameninţând cu un pistol. Bărbatul ar fi fost refuzat şi a părăsit incinta băncii în fugă. În urma acestui incident, nicio persoană nu a fost rănită. Imediat după sesizarea incidentului, toate echipajele de poliţie au fost mobilizate pe teren pentru prinderea bărbatului în cauză.
”Urmează să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul, şi celelalte date de interes pentru soluţionarea cazului. Ancheta este coordonată de către Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul inspectoratului. Semnalmente: vârstă aproximativă 20-25 de ani, constituţie atletică, purta îmbrăcăminte de culoare închisă şi ochelari de soare. Persoanele care pot furniza informaţii utile în acest caz, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa organele de poliţie”, arată Poliţia.
În urmă cu numai trei zile, un bărbat a intrat într-o bancă din municipiul Cluj-Napoca şi, sub ameninţarea unui cuțit, a furat aproximativ 20.000 de lei. Autorul jafului nu a fost încă prins.

Un comentariu

Scrie un comentariu