Închide

Oncologii privați din Cluj amenință cu protestele: CJAS refuză să semneze contracte cu clinici private pentru radioterapie

SănătateTop News by Actual de Cluj - iun. 21, 2018 0 301

Oncologii privați din Cluj anunță că vor protesta luni în fața Casei Județene de Asigurări de Sănătate. Ei acuză faptul că, deși timpul de așteptare pentru pacienții care au nevoie de radioterapie este mare, CJAS refuză să semneze contracte cu clinici private care pot oferi radioterapie. „Prin acest refuz constant, în opinia noastră, CJAS Cluj dovedește o lipsă de interes față de pacientul bolnav de cancer, refuzându-i acestuia accesul la un serviciu medical de calitate superioară”, arată oncologii clujeni, citați de hotnews.ro.

Oncologii clujeni care lucrează în mediul privat sunt nemulțumiți de faptul că, spun ei, au adresat până acum numeroase memorii Ministerului Sănătății, Casei Naționale de Asigurări de Sănătate și Casei Județene, însă fără rezultat.

„Suntem obligați moral și financiar să organizăm o astfel de manifestare publică, deoarece începând cu săptămâna viitoare ne vom afla în imposibilitatea preluării și continuării tratamentelor de radioterapie. Până în acest moment, bazându-ne pe promisiunile CJAS Cluj, valoarea acestor tratamente a fost susținută integral de noi”, susțin oncologii clujeni.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare