Închide

Tăriceanu, huiduit la Cluj de un grup #rezist. Nicoară nu părea foarte fericit că a devenit ALDE

ActualitatePoliticaTop News by Cosmina Fernoaga - iun. 19, 2018 1 599

Călin Popescu Tăriceanu a venit la Cluj să-i ureze bun venit senatorului Marius Nicoară în formațiunea sa politică (ALDE), dar a fost întâmpinat de mai multe persoane din grupul #rezist, care pe tot parcursul conferinței de presă au scandat la ușa sediului ALDE „nu vrem penali în funcții publice”. La finalul conferinței de presă, Tăriceanu a plecat fără a interacționa în vreun fel cu protestarii. Unul dintre tinerii din grup a fugit după mașina în care s-a urcat Tăriceanu, a încercat să lovească mașina, făcând semne obscene. Jandarmii l-au legitimat și l-au amendat.
Conducerea ALDE l-a primit oficial în echipă pe fostul liberal Marius Nicoară, numai că prezența lui Călin Popescu Tăriceanu la conferința de presă nu l-a ajutat pe acesta foarte mult, având în vedere că mai mulți protestari s-au adunat la sediul partidului cu portavoci, pentru a scanda: „ALDE a mai câştigat un penal!” „Suntem cu ochii pe voi!” sau ”Legi pentru cetăţeni, nu pentru politicieni!”. În ciuda declarațiilor de laudă formulate de Tăriceanu la adresa prestației lui Nicoară în administrația clujeană, senatorul n-a părut deloc prea vesel de situația sa. El nu a fost în măsură să justifice cum se face că a decis să se alăture echipei lui Tăriceanu de abia după ce s-a ales cu un dosar penal pentru că s-a urcat beat la volan, căzând în postura eliminării sale de drept din PNL.

Un comentariu

  1. Cosmina, sper ca iesirea ta de astazi este pur emotiva.Cred ca si tu crezi in aceleasi valori europene. Daca totusi ai alte planuri, asocierea ziarului tau cu Hotnews nu prea mai este justificata. Voi citi articolele de pe acest site. Cred ca amenintarile de astazi au fost pur emotive.Altfel Hotnews trebuie sa fie informat.

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.

Articole similare