Închide

Se asfaltează ultimii kilometri din drumul găurit care duce la stațiunea Băișoara

AdministrațieTop News by Actual de Cluj - iun. 15, 2018 0 247

Vești bune pentru amatorii de ski, în mijlocul verii: Consiliul Județean din Cluj anunță azi că asfaltează problematicul drum județean DJ107R între Băișoara și stațiunea Muntele Băișorii.

De fapt e vorba de reasfaltarea a două tronsoane de drum, de la kilometrul 28+650 până la km 32+750, respectiv 46+150 şi 47+350, pe o distanță totală de 6,3 kilometri. „Prin asfaltarea acestor ultime două tronsoane, realizăm continuitatea între sectoarele asfaltate în 2016 şi 2017″, spune președintele Consiliului Județean Alin Tișe. „În acest fel, sectorul dintre localitatea Băișoara, de la joncţiunea cu drumul judeţean 107M, şi staţiunea Muntele Băișorii va fi integral asfaltat, contribuindu-se astfel la dezvoltarea economică, socială şi turistică a acestei zone intens vizitate de către iubitorii muntelui, în general, și ai sporturilor de iarnă, în special, în sezonul rece”.

Pentru finalizarea completă a lucrărilor pe acest drum județean urmează a mai fi executate operațiuni de întreținere – realizarea şi completarea de acostamente, lucrări la șanțuri și refacerea zidăriei la parapetul greu existent.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu