Închide

Petrescu pleacă de la CFR! Principalul favorit să-l înlocuiască în Gruia a fost dat afară de la fosta echipă din cauza jocului urât

Sport by Catalin Suciu - mai 28, 2018 0 746

Dan Petrescu va pleca în această vară de la CFR, deși a câștigat campionatul în Liga 1. Șefii i-au pregătit deja înlocuitorul, pe Edward Iordănescu, liber de când a fost dat afară de Astra, scrie gsp.ro.

Câștigarea titlului nu l-a convins pe Dan Petrescu să rămână la CFR, antrenorul continuă negocierile cu o formație din China, de unde are o ofertă cu 1,8 milioane de euro pe sezon, de peste patru ori mai mult decât salariul pe care îl primește la Cluj. Conducerea ardelenilor e la curent cu tratativele „Bursucului” cu asiaticii și se așteaptă ca antrenorul să anunțe în curând că a decis să plece.

Potrivit sursei citate, favorit să preia postul este Edward Iordănescu.  Antrenorul e liber de contract după ce a fost demis de la Astra tocmai pentru că patronul Niculae îi reproșa abordarea defensivă, jocul urât.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare