Închide

Dan Petrescu, despre conducătorii CFR-ului: „Au vrut să mă schimbe. Pe mine. Şi anul ăsta, chiar dacă tot sezonul echipa a fost ba pe 1, ba pe 2.”

Sport by Catalin Suciu - mai 23, 2018 0 1053

Proaspăt campion cu CFR Cluj, Dan Petrescu își pregătește încet despărțirea de formația clujeană. El are ofertă clară din China pe bani mult mai mulți și e pe picior de plecare.

De altfel, într-un interviu acordat gsp.ro Petrescu susține că cei din conducerea clubului și-ar fi dorit să-l dea afară în timpul sezonului. Reamintim, Dan Petrescu are o clauză de reziliere de aproximativ 300.000 de euro.

Iată ce-a declarat „bursucul” pentru sursa citată: (…) La CFR nimeni nu a rezistat doi ani la rând. Trebuie să fii Mourinho sau Guardiola sau Maradona să rămâi doi ani aici. Se vrea spectacol, 5-0, 7-0, 10-0, adversarul să te lase şi tu să nu faci nimic! Nu e posibil. Asta e greşeala numărul 1 la acest club. Şi nu mi-e frică s-o zic. Ei au vrut să schimbe antrenorul. Pe mine. Şi anul ăsta, chiar dacă tot sezonul echipa a fost ba pe 1, ba pe 2. Tot timpul a fost presiune pe mine. Cum am venit eu şi ce-am făcut, nu ştiu câţi puteau. Poate că unii au fost puşi să strige. Era o vreme când nu mai pricepeam nimic, eram pe locul 1, iar unii erau contra mea. 7-0 nu pot câştiga mereu.”

Continuarea interviului AICI

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.