Închide

Un elicopter cu două persoane la bord s-a prăbușit pe un deal din Turda

Actualitate by Catalin Suciu - mai 23, 2018 0 340

Un elicopter utilizat la activități agricole s-a prăbușit miercuri la amiază în zona unui deal de pe raza municipiului Turda.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Cluj, în urma apelului la numărul unic de urgență 112, imediat au fost alertate o autospecială complexă de stingere cu modul de descarcerare și prim ajutor. La fața locului au intervenit o ambulanță SMURD pentru victime multiple (ATPVM) și un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean Cluj, dar cele două persoane aflate la bord nu au avut nevoie de îngrijiri medicale și au scăpat fără leziuni care să necesite spitalizarea. În prezent se face o anchetă pentru a se stabili cauzele care au dus la prăbușirea elicopterului.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.