Închide

Ziariștii din Cluj își lansează Anuarul diseară

Actualitate by Actual de Cluj - mai 23, 2018 0 154

Câteva zeci dintre cele mai bune articole de presă ale ultimului an văd lumina tiparului azi, când asociația ziariștilor din Cluj lansează a 13-a ediție a Anuarului Presei Clujene.

E un produs aproape unic în țară și primul de gen din România: asociația reprezentativă a jurnaliștilor din Cluj, cu câteva zeci de profesioniști în domeniu ca membri, lansează anual, de la înființarea sa în 2005, un produs tipărit la standarde înalte de calitate care adună câte un articol de portofoliu publicat de jurnaliști în anul precedent – la unele ediții doar pentru membrii asociației, la altele, cum e cazul și în acest an, și pentru alți jurnaliști.

„Anuarul e  în fiecare an o oglindă a presei clujene, în acest an sunt materiale foarte bune și materiale care nu sunt așa de bune, cum e de fapt și presa”, spune președintele asociației, Remus Florescu, pentru actualdecluj.ro. „Pe copertă am ales subiectul centenarului, e evenimentul cel mai important al anului 2018 și am ales să-i dedicăm coperta”.

Volumul se tipărește în condiții grafice deosebite în 200 de exemplare și se distribuie gratuit la lansare, diseară la ora 19 la Cluj Hub, jurnaliștilor și comunicatorilor, dar și partenerilor asociației și instituțiilor publice, adaugă Florescu.

Asociaţia Profesioniştilor din Presă – Cluj (APPC) reuneşte peste 60 de jurnalişti clujeni de la peste 20 de publicaţii, posturi de radio, televiziuni şi platforme on line, şi este deschisă în permanenţă înscrierilor. A fost fondată de 40 de jurnalisti în 2005.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare