Închide

Cornel Dinu nu e impresionat de CFR: „Distrugătorul este împărat în țara proștilor”

Sport by Catalin Suciu - mai 22, 2018 1 371

Legenda lui Dinamo, în prezent analist TV, șterge pe jos cu jocul CFR-ului, formație care tocmai a sărbătorit al patrulea titlu din palmares.

Cornel Dinu nu e impresionat de performanța clujenilor și lansează un atac dur împotriva lui Dan Petrescu:
„Nu îşi cunoaşte echipa. Măi, Dane, înseamnă că nu te pricepi la fotbal! Când ai asemenea capacitate tehnică ofensivă, pune-o valoare şi nu câştiga doar cu 1-0 sau 2-0 şi cu trageri de timp în final. Lotul Clujului este dispus pe un joc spectaculos, frumos, pe combinaţii și pe driblinguri. E onorant să câştigi un titlu, dar eu nu m-aş bucura deosebit pentru că am câştigat un astfel de campionat, distrugând sau necontribuind deloc la bucuria de a privi şi de a interpreta fotbalul. El are un fotbal închis care nu face parte din ceea ce a însemnat el ca jucător. Nu văd nimic din ceea ce a jucat el. Fotbalul lui este unul sărac în mijloace în exprimare. Da, are eficienţă, pentru că distrugatorul este împărat în ţara proştilor, a spus Dinu.

CFR Cluj a câștigat duminică seara al patrulea titlu de campioana a României după 1-0 cu Viitorul.

Un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.