Închide

Cale liberă spre U Cluj. Un fost fundaș al „Șepcilor roșii” e tentat să revină la Cluj. „M-am simțit extraordinar, n-am cum să uit asta”

Sport by Catalin Suciu - mai 18, 2018 0 862

Fotbalistul e liber de contract după patru ani în care-a evoluat în Bulgaria, Cipru și Israel.

Emil Ninu e jucătorul care e tentat de o revenire la Universitatea. Recent și-a încheiat angajamentul în Israel, cu Maccabi Ahi Nazareht și a refuzat prelungirea. Fotbalistul e deja în România, e liber de contract și e pregătit de o nouă provocare.

El spune că „familia mea este prioritară, din acest motiv am refuzat și prelungirea contractului în Israel. Universitatea e o echipă mare, eu așa am perceput-o mereu și aici, la Cluj, m-am simțit minunat. Când am plecat, am plecat pentru că erau foarte mari probleme. Am petrecut o perioadă minunată, de ce nu m-aș întoarce? Eu discut cu ei fără nici 0 problemă, dar să mă dorească cu adevărat. Am văzut că sunt planuri mari la U Cluj, că e stabilitate, că vor performanță și asta e îmbucurător. Liga a II-a e doar un pas trecător, cred eu, pentru că Universitatea va promova și va reveni acolo unde trebuie să fie, în Liga 1. M-aș bucura să îmbrac din nou tricoul lui U, dar de propus eu nu mă propun sngur”, a explicat Emil Ninu pentru actualdecluj.ro.

Ninu (31 de ani) a jucat pentru Universitatea 56 de partide în campionat, în perioada 2012-2015. S-a transferat ulteruior la Levski Sofia (Bulgaria), AEK Larnaka (Cipru), Hapoel Bnei Lod (Israel) și Macabi Ahi (Israel).

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare