Închide

Ministrul Culturii despre Cluj: „E un model care merită amplificat la nivel național”

Cultură by Actual de Cluj - mai 14, 2018 0 197

Ministrul Culturii ajunge în weekend la Cluj și laudă ce se întâmplă aici din perspectivă culturală: „e un model care merită amplificat la nivel național”, spune el.

Ministrul Culturii și Identității Naționale George Ivașcu a ajuns în weekend în Cluj, unde s-a întâlnit cu reprezentanți ai instituțiilor de cultură din oraș. Presa a aflat de vizită doar ulterior, printr-un comunicat emis de minister, în care Ivașcu laudă ce a găsit aici: “ceea ce se întâmplă în domeniul cultural în Cluj-Napoca, emulația, entuziasmul și profesionalismul regăsit atât la nivelul instituțiilor, cât și la nivelul societății civile este, cu certitudine, un model care trebuie sprijinit și care merită a fi urmat și amplificat la nivel național, în cât mai multe orașe ale României”, a spus el.

Ivașcu s-a întâlnit la Cluj cu reprezentanți ai Operei Naționale Române, a Teatrului Național, a Teatrului Maghiar de Stat și Operei Maghiare, a Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei – în continuare sub lacăt, chiar dacă aparține de Minister – cu primarul Emil Boc, cu prefectul Cătălin Cherecheș și alții.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu