Închide

Moment special pregătit la FED Cup. Organizatorii cheamă lumea mai devreme la în Sala Polivalentă

SportTop News by Catalin Suciu - apr. 19, 2018 0 373

Meciul dintre România și Elveția din Cupa Federațiilor va avea un moment special înainte de start, anunță organizatorii.

Federația de Tenis a transmis că fanii sunt aşteptaţi, sâmbătă, cu 45 de minute mai devreme la Sala Polivalentă pentru un moment cu totul și cu totul special.

”Primăria Municipiului Cluj-Napoca şi Federaţia Română de Tenis pregătesc o coregrafie unicat pentru meciul de Fed Cup, România – Elveţia, şi este nevoie de sprijinul tuturor spectatorilor care au bilete pentru ziua de sâmbătă. Astfel, toţi cei care au bilete la meciurile de sâmbătă, 21 aprilie, sunt rugaţi să fie prezenţi în sală, şi aşezaţi pe locurile lor, cel mai târziu la ora 12.15. Este nevoie de implicarea tuturor pentru reuşita acestui moment special, o premieră mondială la un meci de tenis. Detalii suplimentare vor exista pe fiecare scaun care face parte din momentul de coregrafie”, spun organizatorii.

Întâlnirea dintre România şi Elveţia, meci din play-off-ul Grupei Mondiale, are loc în perioada 21-22 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (21 aprilie), urmând ca duminică (22 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu. Echipa care câştigă această întâlnire va juca din sezonul viitor în prima Grupă Mondială a Fed Cup.

În primul tur al Grupei Mondiale II, la 10-11 februarie, România a învins Canada cu 3-1, la Cluj, în timp ce Elveţia a fost învinsă de Cehia cu 3-1 în Grupa Mondială.

România şi Elveţia sunt la egalitate în meciurile directe, 3-3. România a câştigat primul meci, în 1978, la Melbourne, în turul al doilea al Grupei Mondiale, cu scorul de 3-1, în 1980, tot în turul secund al Grupei Mondiale, cu 2-1, la Berlin, şi în 2007, la Plovdiv, cu 2-1, în Grupa I a zonei Europa-Africa.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare