Închide

(P) Franciza El Comandante vine la Cluj

Actualitate by Actual de Cluj - mart. 23, 2018 0 865

Francizele pot fi afaceri extrem de profitabile tocmai pentru că sunt un model de business deja testat, aplicat într-o altă locație. Atâta timp cât sunt respectate indicațiile “brandului mamă”, ele pot fi afaceri de succes. Acest lucru a demonstrat-o și franciza El Comandante, un business cu vechime pe piață care este acum prezent și în Cluj-Napoca!

Ce ofera brandul El Comandante deosebit este vibe-ul relaxant care atrage o gamă largă de petrecăreți cu spiritul liber. Cu o prezență pe piața din România de peste 10 ani, acum El Comandante își așteaptă oaspeții și în Cluj-Napoca, pe strada Piezișă nr 22, mulțumită Georgianei Iftimie, cea care a adus celebrul club și în inima Transilvaniei.

El Comandante reunește până acum 4 cluburi underground în București, unul în Constanța, Mamaia și Năvodari și cel mai nou dintre ele, fiind la Cluj. Cel mai mic dintre “frați”, El Comandante Cluj, este un loc plin de personalitate în care distracția si ofertele excepționale la băuturi sunt la ele acasă. În fiecare zi din săptămână, El Comandante Cluj propune petreceri tematice care au un real succes atât în rândul studenților (fiind amplasat în zona Hasdeu), cat și printre cei care au trecut de mult de studenție și care încă o mai simt în suflet.

Clubul propune petreceri unice, de luni până duminică, programul lor fiind următorul: 

Luni – Seară Studențească – Latin Night: o petrecere pe ritmuri latino care te invită la dans pe melodii de bachata, salsa, kizomba și afrohouse.

Marți – No somos Princesas, somos Guerreras –Ladies Night: o seară incendiară dedicată femeilor puternice care vor să petreacă în stilul propriu .

Miercuri – Miercurea Berii: o seară perfectă pentru a bea câtă bere vrei cu doar 20 de lei!

Joi – Thursday Otherwise: o seară care își schimbă specificul de la o săptămâna la alta și care surprinde de fiecare dată cu karaoke, petreceri reggae sau rock și oferte speciale pentru after-work drinks&parties pentru angajații din corporațiile clujene. Toate, după placul tuturor celor care vor să trăiască experiența El Comandante în stilul muzical preferat.

Vineri – Retro Party: o petrecere colorată în stilul anilor ’80-’90, cu atmosfera funky, ca în vremurile de aur;

Sâmbătă – La Gran Fiesta Hippie: singurul Hippie Party din Cluj-Napoca, ce readuce la viață vibe-ul Woodstock și nostalgia vremurilor când oamenii se îmbrăcau înflorat, emanau iubire și pace și călătoreau în hippie van-uri;

Dumincă – Stand-up Comedy Night: o seară de comedie în care faci haz de necaz cu invitați speciali precum Andrei Ungur, Renata, Bogdan, Sașa, Victor Bara sau Daniel Haș

Cea mai apreciată petrecere, unică în Cluj, La Gran Fiesta Hippie este motivul pentru care e musai să vizitezi El Comandante Cluj măcar o dată pe lună. Este o seară iesită din tipar, cu sunet în culoarea spiritului liber și a muzicii vechi. Un party pentru suflete rebele, pentru cei care vor să reînvie atmosfera festivalulurilor din anii ’60 în care toți erau liberi și în același timp o mare familie. La Gran Fiesta Hippie se organizează în fiecare sâmbătă și invită iubitorii acestei perioade să petreacă pe ritmurile lui Janis Joplin, Jimi Hendrix, John Lenon, Santana, Led Zeppelin, The Moody Blues sau Bob Dylan. Ofertele de nerefuzat la băuturi nu lipsesc nici de la această petrecere.

El Comandante Cluj este clubul oamenilor liberi, activi, care vor să se bucure împreună de muzică alături de prieteni. Iată cum o franciză foarte profitabilă în România – lanțul de cluburi El Comandante – poate să ducă mai departe tradiția brandului și să “comande” distracția și în Cluj Napoca pe Piezișă, în același mod independent și revoluționar cu care deja ne-a obișnuit!

Date de contact:

Adresa: Strada Piezișă, Nr 22, Cluj-Napoca

Facebook: https://www.facebook.com/elcomandantecluj/

Telefon: 0724 396 043

Mail: elcomandantecluj@elcomandante.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare