Închide

Un alt clujean a fost numit în Comisia SRI din Parlament. PSD-istul Nasra a fost eliminat, nemaifiind un stâlp de nădejde în ograda lui Dragnea

PoliticaTop News by Cosmina Fernoaga - mart. 21, 2018 0 622

 Liderul PSD Cluj, Horia Nasra, a fost scos din Comisia Parlamentară pentru Exercitarea Controlului  asupra Activității SRI, la propunerea grupurilor parlamentare ale PSD din Camera Deputaţilor şi Senatului. Un motiv pentru care ar fi fost eliminat ar fi acela că tânărul social-democrat nu se mai află în grațiile lui Liviu Dragnea. Chestionat de Actual de Cluj, Nasra nu a oferit un răspuns clar în ce privește motivul pentru care nu se mai află în această Comisie, limitându-se să spună că ar fi fost vorba strict despre o decizie de ordin tehnic a mai marilor de la nivel central.
În schimb, fostul consilier local Csoma Botond (foto sus) – actualmente deputat și președinte al UDMR Cluj – a fost numit în funcția de Secretar al acestei Comisii. La începutul mandatului său de deputat, Csoma ocupa poziția de vicepreşedinte al Comisiei pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului din Camera inferioară a Parlamentului. Începând de luni, el este Secretar al Comisiei comune permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI.
Csoma Botond se află în fruntea UDMR Cluj din anul 2015 iar în decembrie 2016 a fost ales deputat pe listele Uniunii.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.