Închide

Cum i-a trimis CFR-ul un fotbalist lui Liviu Dragnea

Sport by Catalin Suciu - mart. 21, 2018 0 911

Portarul Horațiu Moldovan (20 de ani) a fost împrumutat la Hermanstadt în liga secundă, apărând în mai multe partide din campionat și Cupa României. Apoi, în mod surprinzător, a fost rechemat la CFR și imediat trimis în Teleorman, la Turnu Măgurele, formație care își pregătește intens ascensiunea în fotbalul românesc.

Pressone scrie de legătura CFR-ului cu liderul PSD, Liviu Dragnea (AICI), care s-ar afla, de fapt, în spatele formației din Măgurele.

Liviu Dragnea are echipă de fotbal. O conduc șoferul său, Mădălin Ioniță, și fiul său, Valentin Dragnea, scrie pressone.ro.

Voința Turnu Măgurele joacă în Liga a treia, la Săelele, comuna unde a copilărit preşedintele PSD. Asta până când va fi gata arena de 2.000 de locuri din oraşul Turnu Măgurele, care va costa în jur de 3 milioane de euro, bani de la Compania Națională de Investiții.

O investiție strategică pentru o echipă care adună câteva zeci de suporteri la meciuri.

Continuarea AICI

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.