Închide

Clujeanul care și-a aruncat bunica de la balcon, internat la psihiatrie, cercetat pentru omor

ActualitateTop News by Actual de Cluj - mart. 19, 2018 0 1560

Tânărul de 23 de ani care și-a aruncat bunica de la etajul 10 vineri în cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca a fost reținut 24 de ore și internat la psihiatrie.

Procurorii de la Tribunalul Cluj au deschis dosar penal, 297/P/2018, în care tânărul de 23 de ani, Ionuț Andrei Hedeșiu, are calitatea de suspect; acesta însă, conform mai multor acte medicale depuse la dosar, suferă de afecțiuni psihice și, după ce a fost reținut 24 de ore, a fost trimis de judecătorul de drepturi și libertăți la secția Închiși a clinicii de psihiatrie, până la finalizarea expertizei medico-legale care să stabilească dacă acesta a avut discernământ.

Procurorii spun pentru actualdecluj.ro că suspectul a fost internat în mod repetat în spitale pentru afecțiunea sa psihică, dar spun că diagnosticul intră în sfera informațiilor cu caracter privat și nu vor să precizeze care e acesta. „Întrucât suspectul a fost internat repetat în unități medicale și au fost depuse acte medicale la dosar, a fost internat provizoriu la secția închiși la psihiatrie”, spun aceștia.

Amintim, vineri tânărul și-a băgat bunicul în spital și și-a aruncat bunica de 79 de ani, imobilizată, de la etajul 10 al blocului în care locuiau; femeia a murit pe loc. Citește detalii:

Crimă în Mănăștur, bătrână de 80 ani ucisă de nepot, aruncată de la etajul 10

Nici un comentariu

Scrie un comentariu