Închide

Eliminată ușor din FIBA Europe Cup, U-BT Cluj țintește primul loc în România la intrarea în play-off

Sport by Catalin Suciu - mart. 16, 2018 0 150

U-BT va juca în deplsare cu Phoenix Galați în Liga Națională de Baschet masculin,meciul din cadrul etapei a 21-a, urmând să se dispute la București, întrucât Sala Sporturilor ”Dunărea” din Galați este ocupată cu evenimente extrasportive.

Meciul va avea loc în Arena de Baschet sâmbătă, 17 martie, cu începere de la ora 17, fiind transmis live pe canalul de Youtube al Federației Române de Baschet, anunță site-ul oficial al clubului.

”Galațiul este o echipă bună, în special în jocurile de acasă. Este surprinzătoare victoria lor de la Timișoara. Vom juca cu ei într-o locație nouă pentru ei, noi am mai jucat un meci în Arena de Baschet, însă pentru ei este primul în acest sezon. Evident că ne mergem la București să câștigăm, ne dorim primul loc la începerea Play-off-ului, iar pentru asta fiecare meci contează, fiecare antrenament este important”, a spus antrenorul Mihai Silvășan.

U-Banca Transilvania ocupă locul secund în clasamentul Ligii Naționale, alături de ocupanta pirmului loc BC CSU Sibiu, ambele echipe având câte patru înfrângeri la activ.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.