Închide

Zilele Clujului în 2018: între 17 și 20 mai, Primăria cere clujenilor să vină cu idei de Centenar

Actualitate by Actual de Cluj - mart. 16, 2018 0 634

Primăria din Cluj face apel către locuitorii orașului ca aceștia să vină cu idei pentru Zilele Clujului, care în acest an au o tematică specială – marcarea a 100 de ani de la Unirea de la 1918.

E a șaptea ediție a Zilelor Clujului iar în acest an, anunță municipalitatea, au loc între 17 și 20 mai. „Această cupolă, „Cluj 100”, permite o gamă largă de idei și activități prin care pot fi reflectate, în programul Zilelor Clujului, multiplele dimensiuni ale comunității noastre. Principalele direcții de dezvoltare care conturează identitatea municipiului contemporan și implicit, evoluția orașului nostru în ultimul secol, se regăsesc și în campania de promovare a programului „Cluj 100”: educație, cultură, inovație, sport, business”, explică Primăria, adăugând că apelul de proiecte și idei pentru Zilele Clujului este astfel, cu precădere, adresat celor care activează în aceste domenii, dar nu numai.

Sugestiile se trimit pe adresa de e-mail zileleclujului@gmail.com, pe pagina de Facebook www.facebook.com/ZileleClujului sau la Registratura Primăriei de pe Moților 7, sau la primăriile de cartier, până în 2 aprilie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare