Închide

Accident între Huedin și Șaula între o autoutilitară și un tractor, șoferul tractorului a fost rănit grav

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 17, 2024 0 14

Accident între Huedin și Șaula între o autoutilitară și un tractor, șoferul tractorului a fost rănit grav.

Centrul Info Trafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1, între localitățile Huedin și Șaula, județul Cluj, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară și un tractor. În urma impactului a rezultat rănirea tractoristului, care este inconștient. Circulația rutieră s-a desfășurat pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției, valorile de trafic fiind ridicate pe ambele sensuri de mers. La ora publicării acestei știri polițiștii fac încă cercetarea la fața locului.

Revenim cu informații

Foto arhivă

UPDATE ora 21.04

Accidentul a fost înregistrat în jurul orei 18.25, pe DN1 E60, între localitățile Huedin și Șaula. Conform cercetărilor preliminare efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că, un bărbat de 50 de ani, din comuna Călățele, aflat la volanul unui utilaj agricol, ar fi efectuat un viraj la stânga pentru a pătrunde pe un drum secundar, moment în care a ar fi fost acroșat de o autoutilitară, la volanul căreia se afla un bărbat de 40 de ani, din județul Iași, care efectua manevra de depășire. În urma impactului, bărbatul de 50 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, a precizat Poliția la solicitarea actualdecluj.ro.

Traficul a fost reluat la ora publicării acestui update.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu