Închide

​Finanțare de trei milioane de euro pentru un startup IT din Cluj, din partea unor investitori străini

Economie by Actual de Cluj - mai 19, 2022 0 104

Startup-ul IT Cyscale, fondat la finalul anului 2018, în Cluj, de patru antreprenori români, a obținut acum o finanțare de capital de risc de 3 milioane de euro, condusă de fondul de investiții londonez Notion Capital.

La runda de investiții au mai participat fondul britanic Seedcamp, unul dintre primii investitori în UiPath, NP-Hard Ventures, precum și fondul de investiții românesc GapMinder BV, care a ajuns acum la a treia finanțare acordată Cyscale. Printre investitori s-au mai numărat Micha Hernandez van Leuffen – fondator al Wercker și David Mytton – fondator al Console.dev și Server Density.

Startup-ul românesc va folosi banii pentru creșterea echipei, dezvoltarea produsului și a companiei la nivel internațional, în special pe piața din Marea Britanie, arată startupcafe.ro.

Cyscale este o firmă fondată la finalul lui 2018 de către Ovidiu Cical (foto), Manuela Țicudean, Laura Cical și Andrei Milaș. Compania din Cluj dezvoltă soluții software pentru protecția informațiilor salvate în cloud și realizează analize de risc a acestor date.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu