Închide

Zumba caritabil în centrul Clujului: 12 instructori vă cheamă la dans pentru tinerii dependenţi de dializă

ActualitateSocial by Actual de Cluj - Mai 28, 2017 0 261

Georgiana a terminat clasa a XII-a ca șefă de promoție, în condițiile în care face dializă peritoneală în fiecare noapte, timp de 9 ore. Anca a absolvit şi ea liceul, dar a trecut prin încercări cumplite: a rămas în grija mătușii și a prietenilor după moartea mamei, pe aparatul de dializă. Sunt două dintre tinerele pentru care 12 instructori de Zumba şi Asociaţia pentru Solidaritate şi Empatie „Delia Gradinaru” au pregătit azi un eveniment în centrul Clujului.

„Aceste două prințese luptă pentru viață în fiecare zi din existența lor”,  a fost mesajul lui Emanuel Ungureanu, cel care a fondat asociaţia şi a şi împărtăşit din luptele celor două tinere. Donaţiile se adună pentru ca tinerii beneficiari ai asociaţiei să aibă parte de o vacanță în Creta, a explicat Ungureanu scopul demersului.

Aşadar, azi de la ora 12:30 în Piata Unirii Cluj-Napoca, vă aşteaptă instructorii de zumba Ramona Cocut, Mara Suciu, Hariton Andreea, Loredana Motioc, Laura Dudas, Anca Dan, Mihaela Timbus, Alina Mihon, Camila Martian, Simina Stupar, Adi Muszka, Zita Acs. Evenimentul face parte din programul Zilelor Clujului, iar
banii strânşi în urma acestui eveniment merg către tinerii şi copiii cu insuficienţă renala cronică.

Puteţi să vedeţi aici cum arată un astfel de eveniment:

Cum s-a dansat lângă Regele Matei. Zumba caritabil în centrul oraşului FOTO/VIDEO

Nici un comentariu

Scrie un comentariu