Închide

ZF: Clujul, singura destinație națională de pe aeroportul din București în top 10 cele mai tranzitate. 200.000 pasageri într-un semestru

Economie by Actual de Cluj - sept. 12, 2017 0 282

Cluj-Napoca este singurul oraş din Romania care se află printre prin­cipalele zece destinaţii către care decolează avioanele de pe aeroportul Henri Coandă din Capitală în primul semestru din acest an, potrivit da­telor Companiei Naţio­nale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), citate de Ziarul Financiar.

Peste 200.000 de pasageri au zburat de la Bucureşti la Cluj-Napoca în primul se­mestru din acest an, arată sursa citată.

Topul celor mai tranzitate rute este dominat de destinaţii din ţări precum Marea Britanie, Italia, Belgia sau Franţa. Londra a fost din nou destinaţia aleasă de cei mai mulţi pasageri, circa 600.000 de pasa­geri – au plecat din Bucureşti către această destinaţie. Competiţia dintre compa­niile aeriene a devenit din ce în ce mai acerbă în condiţiile în care în Marea Britanie lucrează 140.000 de romani, iar Londra este o destinaţie de vacanţă aleasă de tot mai mulţi romani. De altfel, și din Cluj-Napoca Bucureștiul și Londra sunt destinațiile cele mai populare:

Care e cursa externă care duce din Cluj un sfert de milion de pasageri pe an

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare