Închide

Zboruri directe între Cluj și Frankfurt în fiecare zi. Peste 150 de destinații pentru care pot opta clujenii

ActualitateTop News by Catalin Suciu - oct. 31, 2017 0 437

Pentru prima dată pasagerii din Cluj vor putea zbura direct către cel mai mare hub Lufthansa, Frankfurt. Un zbor dus-întors pornește de la 149 de euro.

Începând cu 29 octombrie 2017, pentru prima dată, Lufthansa are zboruri zilnice către Frankfurt atât din Cluj, cât și din Timișoara. Ambele orașe sunt deja conectate cu Munchen.

Aceste noi zboruri Lufthansa vor avea orar zilnic și vor fi operate cu o aeronavă Embraer 190 care le oferă pasagerilor 100 de locuri atât la clasa Business, cât și la clasa Economy. Printr-un singur transfer la Frankfurt, clienții din România pot alege din 174 conexiuni cu 71 de țări.

“În acest an, Lufthansa își crește numărul de conexiuni cu Germania la 7 rute și aniversează 50 de ani de succes în România”, a spus Antonio Tassone, General Manager Sales România în cadrul Lufthansa Group. “Cluj-Napoca va fi conectat direct la cele mai mari hub-uri ale noastre, pasagerii din acest oraș având astfel acces la peste 200 de destinații din toată lumea și putându-se bucura de o nouă experiență de zbor lung-curier cu noile noastre aeronave Airbus A380 și A350, precum și Boeing 747-8. Prin extinderea și investițiile pe care le face în acest an, Lufthansa își demonstrează dedicarea față de România, o țară cu o dezvoltare solidă și continuă cu multe oportunități pentru mediul de afaceri. Astfel, prin intermediul produselor și serviciilor noastre premium cum sunt produsele digitale personalizate sau acces la internet în bandă largă, pasagerii de business și cei care merg în vacanță vor avea la dispoziție mai multe conexiuni către Germania și alte destinații din jurul lumii”, spun reprezentanții companiei de zbor.

Cu nouă ani in urmă Lufthansa a deschis ruta Cluj-Munchen, iar în 2016 aproximativ 200.000 de pasageri care au călătorit în regiune.

Cu acest nou traseu, pasagerii pot opta pentru mai multe conexiuni și au acces la destinații din întreaga lume cum ar fi  Cape Town, Bangkok, Buenos Aires, Johannesburg, Singapore, Hong Kong sau Rio de Janeiro“ a declarat Peter Pullem, Director Regional Lufthansa Grup pentru Europa Centrală și de Sud-Est.

 

Tags
author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare