Închide

VIDEO Locuitor din Florești către Primar: “Vă place parcul ăsta plin de noroi?/Șulea: “Nu vă supărați, scopul și durata”

ActualitateAdministrațieTop News by Catalin Suciu - Dec 06, 2017 1 1138

Târgul de Crăciun s-a deschis în Florești pe 1 decembrie și va ține trei luni. Bugetul e de aproape 40.000 de euro, dar nu toată lumea e mulțumită de condiții.

Un locuitor i-a reproșat primarului Horea Șulea  că parcul unde e organizat târgul e o mare de noroi. Vizibil iritat, primarul comunei Florești l-a luat peste picior. Zeflemitor, Șulea chiar i-a sugerat acestuia să se mute în altă parte dacă nu-i convine.

“Horia Şulea, primarul Floreştiului, are un limbaj primitiv şi uşor interlop. Chestionat pe tema noroiului din parcul în care a organizat Târgul de Crăciun, nu a avut nimic mai bun să ne sugereze decât să ne mutăm din Floreşti. Vă anunţ domnule primar că Floreştiul a devenit pentru mine o a doua CASĂ, după Oradea, prima casă, deci nu plec, am venit aici ca să stau. Cred că veţi pleca dumneavoastră, din funcţia de primar.
P.S.: După cum vedeţi, ameninţarea pe care mi-aţi adresat-o când nu v-am mai filmat, nu a funcţionat. Deci nu vă mai dedaţi la astfel de mijloace de tip interlop. Nu am nimic personal cu dumneavoastră, să vă dea Dumnezeu sănătate şi bucurie, eu am ce am cu Primarul, care nu face ce trebuie pentru Floreşti”, scrie Daniel Meze pe facebook după întâlnirea cu Șulea.

 

 

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011.
A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie
2009.
Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu