Închide

Unui englez i-a fost furat telefonul într-o vacanță în Spania. L-a depistat cu ajutorul unei aplicații tocmai în România și i-a lăsat hoțului un mesaj

Internațional by Catalin Suciu - nov. 03, 2016 0 426

Alexander Hamilton, cetățean britanic, se afla în vacanță în Magaluf (Spania) când s-a trezit fără telefonul mobil, un iphone nou-nouț.

I-a fost furat de cineva, însă tânărul de 22 de ani a reușit să-l depisteze, ulterior, cu ajutorul unei aplicații instalate pe telefon. Softul îi permite utilizatorului să trimită mesaje pe telefon, iar britanicul i-a scris hoțului român, din București, că: „Știu unde trăiești, drogatule, pe stada Alexandru Moruzi Vioevod. Fugi și te ascunde, rahatule”, anunță dailystar.co.uk.

Subiectul n-ar fi surescitat nici un interes, însă Alexander și-a postat pe twitter print-screen-uri cu mesajele trimise în România și doar în câteva ore a strâns peste 25.000 de like-uri.

 

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu