Închide

UNTOLD reabilitează Parcul Central. La cât se ridică suma pe care o plătesc organizatorii celui mai mare festival din România

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - aug. 13, 2017 0 1857

Organizatorii Untold anunță că suportă toate cheltuielile necesare pentru reamenajarea parcului în urma celor 4 zile, atât cât a ținut eveniementul.

Suma depășește 62.000 de euro și a fost stabilită în urma verificărilor realizate de Primăria Cluj-Napoca.

Cea de-a treia ediție a festivalului UNTOLD și-a deschis porțile în acest an pentru peste
330.000 de persoane venite din întreaga lume. Peste 200 de artiști internaționali, dintre care cei
mai buni DJ ai lumii, 10 scene și o mulțime de activități de divertisment.

Organizatorii și-au propus ca în baza acordului de manifestare publică să vină în susținerea comunității locale și să acopere integral costurile de reamenajare a Parcului Central și a parcului din vecinătatea Hotel Sport, reamenajare necesară atât în urma organizării festivalului UNTOLD cât și din cauza unor factori indepedenți (canicula din ultima perioadă, organizarea în parc a altor evenimente, uzura normală a parcului de peste an, etc). În acest sens, Primăria Municipiului Cluj-Napoca a stabilit necesarul lucrărilor de modernizare: pregătire teren și supraînsămânțare, fertilizare teren, înlocuire pavaj, înlocuire bănci, înlocuire rigole, înlocuire stâlpi de iluminat public, înlocuire coșuri de gunoi, plombare gropi etc. Costurile totale se ridică la suma de 282.354 RON și vor fi suportate integral de către UNTOLD, se arată într-un comunicat de presă.

Lucrările vor fi efectuate de către RADP Cluj-Napoca și vor fi realizate în perioada 16 august – 15 septembrie 2017.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare