Închide

Un reputat medic clujean e acuzat dur după o intervenție chirurgicală

ActualitateSinteză știri naționale by Catalin Suciu - sept. 13, 2017 0 1128

Conducerea Spitalului de Recuperare din Cluj a demarat o anchetă după ce un clujean, Vlad Manases, acuză o intervenție chirurgicală nereușită.

În mijlocul operaţiei în care trebuia să i se refacă tendonul de la degetul mic de la mână, tânărul a simţit că ceva nu este în regulă. El a fost operat greșit de medicul Alexandru Georgescu, unul dintre cei mai cunoscuți medici din domeniu, anunță adevărul.ro. Vlad şi-a făcut toate analizele, a făcut radiografii şi rezultatul era clar: tendonul de la degetul mic al uneia dintre mâini era rupt.

După ce a fost anesteziat şi pregătit, în sala de operaţii a ajuns şi medicul. „Vine profesorul şi începe să taie. După o jumatate de oră încep să-mi pun întrebări. Braţul începe să mă doară groaznic şi mă gândesc în momentul acela că degetul meu mic e cam ferit de băieţii aceştia care se distrează de minune. Îi spun doctorului că anestezia şi-a făcut bine efectul în sensul în care nu simt că lucrează la degetul mic. Profesorul se opreşte, beleşte ochii şi-i face mari, şi mă întreabă: <<Dar nu la degetul mijlociu ai probleme? >> <>, a povestit tânărul pe Facebook.
Continuarea pe adevarul.ro.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare