Închide

Un fotbalist de la CFR își cere scuze după meciul pierdut cu Steaua. „Îmi pare rău, îmi cer iertare față de fani și de colegi. Dacă nu ratam așa meciul s-ar fi terminat altfel”

Sport by Catalin Suciu - mart. 13, 2017 0 871

CFR-ul a pierdut primul meci din 2017 pe terenul Stelei, dar a irosit câteva ocazii mari de gol. La 0-0, Păun a scăpat singur spre poartă, dar și-a prelungit mingea, iar Niță a ieșit oportun din poartă și l-a blocat.

Formația clujeană a pierdut primul meci din play-off, încasând primul gol în minutul 85, de la Harlem Gnohere, iar în prelungiri Ovidiu Popescu a marcat un golazo din lovitură liberă.

Finalul partidei l-a găsit pe Alexandru Păun cu capul plecat. În fața microfoanelor, mijlocașul CFR-ului și-a exprimat nemulțumirea pentru prestația avută. În minutul 61, a scăpat singur spre poartă. În stânga lui se demarcase și Bud. Era o situație de 2 contra 1, ideală pentru CFR, însă Păun și-a prelungit mingea aiurea. „Îmi cer scuze față de fanii noștri,îmi pare rău de colegi, de suporteri, de antrenori. Dacă nu ratam acea ocazie, poate altul era rezultatul acestui meci. Am ratat nepermis. Cred, totuși, că ne putem lupta la titlu în continuare și acum ne vom gândi doar la meciul cu Astra din etapa următoare”, a declarat jucătorul la finalul partidei.

Păun a început sezon ca titular, dar apoi și-a pierdut locul în primul 11. De câteva etape, Miriuță îl titularizează, jucătorul marcând și două goluri.

 

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu