Închide

„U” continuă să se intărească pentru promovarea în liga a II-a. Un alt fotbalist cu trecut „studențesc” a semnat cu „Șepcile roșii”

Sport by Catalin Suciu - aug. 31, 2017 0 301

Fundașul central Andrei Cordoș (29 de ani) este jucătorul Universității Cluj pentru următoarele două sezoane.

„Ultima dată în Liga a II-a, la Luceafărul Oradea, Andrei s-a întors acasă după o pauză de 8 ani, timp în care a mai evoluat pentru echipele Frosinone (Italia), FCM Târgu-Mureș, FC Vaslui, Dinamo București, Pandurii Târgu Jiu, FC Botoșani și Maziya S&RC (Maldive”, menționează site-ul oficial al Universității Cluj.

“Am avut și alte oferte, dar am considerat că acum este momentul oportun să revin la Universitatea Cluj, să ajut și să las ceva în urmă. Pentru mine, ca și clujean, este o mândrie să joc pentru “U”, indiferent de liga în care evoluează echipa. Este foarte important faptul că în acest moment la club există stabilitate și se dorește performanță. Îi cunosc pe majoritatea fotbaliștilor cu experiență de la “U”, cu unii am fost coleg, tot aici, iar împotriva altora am jucat în perioada în care am fost legitimat la alte formații. Îmi doresc să devenim o echipă puternică și să revenim cât mai repede în Liga I”, a spus Cordoș pentru sursa citată.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare