Închide

U BT e în semifinalele campionatului, dar se antrenează la 120 de kilometri de Cluj. N-are loc nicăieri în orașul de pe Someș

Sport by Catalin Suciu - apr. 21, 2017 0 344

Echipa de baschet U-BT a plecat de ieri la Mediaș, pentru a pregăti meciurile din semifinalele Ligii Naționale cu CSM CSU Oradea.

Baschetbaliștii vor reveni în Cluj luni, 24 aprilie, urmând să reia antrenamentele la Sala Sporturilor ”Horia Demian”, anunță site-ul oficial al clubului.

După cum se știe, în Cluj are loc, în perioda 19 – 23 aprilie, Campionatul European de Gimnastică, iar în sălile Polivalentă A, Polivalentă B, ”Horia Demian”, ”Gheorghe Roman” și Sala LPS sunt instalate aparatele de gimnastică.
Semifinale Ligii Naționale de Baschet Masculin sunt programate astfel:

perioada 1-4 mai, primele două jocuri la Cluj (Sala Sporturilor ”Horia Demian”)
perioada 8-11 mai, jocurile trei și patru (dacă e cazul) la Oradea
13 mai, la Cluj, meciul cinci – dacă e cazul (Sala Sporturilor ”Horia Demian”)

Programul poate suferi modificări în funcție de televizări. Vom reveni cu zilele și orele de disputare ale partidelor de la Cluj și detalii legate de bilete.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu