Închide

Trupa Vama la Untold? Chirilă: „La început ne-am gândit că oamenii o să se întrebe „ce caută ăștia aici frate, mie să-mi aducă beat-uri”

ActualitateTop News by Mihai Prodan - aug. 04, 2017 0 1707

Trupa Vama vine la … Untold, unde chiar concertează, dar Tudor Chirilă e în minte tot cu Clujul vechi. „Acum Untold nu aparține doar Clujului ci întregii lumi”, spune el.

Trupa Vama și festivalul Untold nu e cea mai firească asociere: festivalul e unul de electronic dance music (EDM), iar trupa Vama vine pe scenă cu chitări, boxe și solistul Tudor Chirilă. „La început ne-am gândit că oamenii o să se întrebe „ce caută ăștia aici frate, mie să-mi aducă beat-uri și desk-ul pe scenă””, a spus el. „Untold e acum hibrid, face o trecere către o muzică generală. Nu e o trecere foarte puternică, dar având Ellie Goulding, Hurts, o grămadă de trupe care cântă cu instrumente – super tare! Dar EDM-ul e un fenomen și atunci e păcat să te faci că nu există”.

Oricum, Chirilă și trupa sa nu e prima dată în Cluj, chiar dacă e prima dată la Untold: „Noi suntem în minte cu Clujul vechi, cu Music Pub, cu Vărzăria care atunci nu era traficată de atât de multă lume, străzile dosite și petrecerile din cămine”, a spus Chirilă.

Tags
author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Cursuri de specializare la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu