Trupa Vama la Untold? Chirilă: “La început ne-am gândit că oamenii o...

Trupa Vama la Untold? Chirilă: “La început ne-am gândit că oamenii o să se întrebe “ce caută ăștia aici frate, mie să-mi aducă beat-uri”

by -
0 1532

Trupa Vama vine la … Untold, unde chiar concertează, dar Tudor Chirilă e în minte tot cu Clujul vechi. “Acum Untold nu aparține doar Clujului ci întregii lumi”, spune el.

Trupa Vama și festivalul Untold nu e cea mai firească asociere: festivalul e unul de electronic dance music (EDM), iar trupa Vama vine pe scenă cu chitări, boxe și solistul Tudor Chirilă. “La început ne-am gândit că oamenii o să se întrebe “ce caută ăștia aici frate, mie să-mi aducă beat-uri și desk-ul pe scenă””, a spus el. “Untold e acum hibrid, face o trecere către o muzică generală. Nu e o trecere foarte puternică, dar având Ellie Goulding, Hurts, o grămadă de trupe care cântă cu instrumente – super tare! Dar EDM-ul e un fenomen și atunci e păcat să te faci că nu există”.

Oricum, Chirilă și trupa sa nu e prima dată în Cluj, chiar dacă e prima dată la Untold: “Noi suntem în minte cu Clujul vechi, cu Music Pub, cu Vărzăria care atunci nu era traficată de atât de multă lume, străzile dosite și petrecerile din cămine”, a spus Chirilă.

Comments

comments

NICI UN COMENTARIU

Scrie un comentariu