Închide

Transferuri la U Cluj. Trei jucători aduși de la o singură echipă. Cine a părăsit-o pe U

Sport by Catalin Suciu - Ian 10, 2017 0 590

Universitatea a adus trei jucători de la Unirea Jucu, formație care activează în Liga a treia. Urmează și alte mutări în această iarnă, susțin oficialii „studenților”.

„U” i-a transferat pe Marius Ionescu (Fundaș central, 23 de ani), Tinuț Budăcan (fundaș dreapta, 24 de ani) și  Adrian Rogozan (mijlocaș central, 24 de ani), toți de Unirea Jucu, echipă preluată recent de fostul rapidist Adrian Iencsi. Cei trei au fost urmăriți în mai multe meciuri de managerul general Ioan Ovidiu Sabău, el insistând pentru toți trei.

„I-am văzut, e normal să observăm mai mulți fotbaliști. Acum au primit această șansă, vor începe pregătirea cu noi. Este o pauză destul de îndelungată, reunirea e abia peste două săptămâni, așa că mai este timp și pentru alte transferuri. Vor mai fi câteva mutări”, a spus Sabău pentru actualdecluj.ro.

La capitolul plecări pot fi menționați Rareș Cândea, Dan Berci, Flavius Nistor, Adrian Pop Solovăstru, Horațiu Popa, Alin Arman, Cristi Kilin și Mădălin Bercea.

 

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu