Închide

Teatru de păpuși din Cluj pus în scenă la festival de profil în Serbia

Cultură by Actual de Cluj - sept. 22, 2017 0 144

Spectacol de teatru de păpuși din Cluj pus în scenă la festival de profil în Serbia, săptămâna viitoare.

E vorba de spectacolul „Strada cu îngeri”, care va fi montat marți la cea de-a 24 ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii de la Subotica, în Serbia, festival ce are loc între 24 și 30 septembrie.

Până atunci, spectacolul e montat duminică 24 septembrie la Cluj, în două reprezentații – la ora 11 și la ora 12.30. „Îngerii sunt foarte prezenți în viețile noastre, chiar dacă nu suntem destul de deschiși să simțim inspirația și protecția pe care ni le dăruiesc. Fiecare dintre noi are parte de miracole cotidiene: avem momente de iluminare, momente de inspirație, când ni se pare că simțim atingerea angelică a lumii spirituale. Poate se întâmplă atunci când ne îndrăgostim, poate când ieșim în natură sau când interacționăm cu animalelele. Ne emoționează, iar acea lumină se trezește și se amplifică. Despre această lumină vorbește spectacolul. Avem mai multe personaje și vedem ce se întâmplă cu ele când lumina se trezește: se îndrăgostesc, se iartă, se bucură. Este un demers sensibil, delicat și onest”, explică regizorul Decebal Marin.

Distribuția este formată din Andreea Bolovan, Ștefan Craiu, Robert Gutunoiu și Andra Ștefan. Păpușile sunt realizate de Ion Bătăiosu și Decebal Marin, iar muzica este semnată de Traian Păcurar.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu