Echipa de baschet Universitatea Cluj a câştigat joi seara primul meci al finalei Ligii Naţionale, după ce s-a impus în deplasare la Sepsi Sfântu Gheorghe cu 66-64. Sepsi e campioana în exercițiu și era considerată principala favorită la campionat și în acest sezon.

“Studentele” pot deveni campioane săptămâna viitoare, în Sala Sporturilor “Horia Demian”, unde e de așteptat ca fanii lui U să creeze o atmosferă fantastică. E pentru prima dată după 14 ani când echipa feminină joacă o nouă finală.

Partida a stat sub semnul echilibrului, cele două formații mergând cap la cap până spre final.  Sepsi a preluat conducerea, 54-53 în ultinul sfert, însă clujen cele au reuşit să egaleze la 61, cu 30 de secunde rămase de jucat, însă două “libere” le-au adus pe din nou în avantaj pe fetele de la Sepsi.

Dragan Petricevic a solicitat un time-out, iar Taneisha Harrison a marcat, la fel ca și Andra Mandache. U Câștigă cu 66-64 și visează frumos. Vineri seara, de la ora 19:00 e meciul al doilea, tot la Sfântu Gheorghe, iar apoi finala se va muta la Cluj.

Comments

comments

UN COMENTARIU

Scrie un comentariu