Închide

Sold out la concertul nostalgic de diseară de la Cluj: vin Sandra, Londonbeat, Alphaville și Fancy. N-ai voie la concert cu vuvuzele și selfie stick-uri

ActualitateTop News by Actual de Cluj - sept. 23, 2017 0 564

Concertul de diseară de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe scena căruia urcă patru vedete din anii ’80 – Sandra, Londonbeat, Alphaville și Fancy – e sold out: toate biletele s-au vândut până ieri.

Organizatorii așteaptă o asistență de 7.300 de persoane la concertul de diseară: au fost vândute toate biletele puse în vânzare, număr la care se adaugă și invitațiile distribuite. „Concertul live Discoteca ‘80 este bazat pe un concept care are în centru nostalgia, plăcerea și emoția retrăirii atmosferei muzicale din anii ’80”, explică organizatorii, care adaugă: „seara va fi asemeni unei călătorii în timp”.

 

Astfel de concerte, cu aceeași denumire – Discoteca ’80 – au mai fost organizate și în Paris, Zürich, Sankt Petersburg, Varșovia, Praga și Moscova. Anul trecut aceiași organizatori l-au adus la Cluj și pe Thomas Anders, jumătate din trupa celebră în aceleași vremuri, Modern Talking, concert la care, și atunci, asistența a depășit 7.000 de persoane (foto).

Accesul începe la ora 17.30, cu o oră și jumătate înainte de concert. Participanții la concert sunt rugați să se deplaseze la Sala Polivalentă pe jos, cu mijloace de transport în comun sau cu taxi din cauza numărului limitat de locuri de parcare. Parcarea Sălii Polivalente va fi închisă din motive de securitate, însă șoferii pot folosi parcarea Cluj Arena și pe cea din fața Sălii Sporturilor “Horea Demian”. Participanții la concert vor fi percheziționați și trebuie să știe că nu au voie să intre în incintă cu umbrele, mâncare, băutură, recipiente din sticlă, din plastic sau din metal cu excepția medicamentelor conținute în flacoane din sticlă sau plastic de până la 100 ml, inclusiv parfumuri, sau selfie stick-uri, camere foto și video, vuvuzele sau megafoane, cuțite, bastoane, laser pointer-e sau brichete.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare