Închide

Și-au pierdut ținta principală în defensivă, dar au luat un superfundaș din Liga 1. CFR încheie în forță campania de achiziții din această vară

Sport by Catalin Suciu - sept. 05, 2017 0 561

CFR l-a ofertat pe internaționalul slovac Norbert Gyomber, de la AS Roma, însă acesta i-a refuzat pe clujeni în ultimul moment și a semnat cu Bari,în Serie B.

Feroviarii s-au reorientat și după o serie de negocieri cu Hagi, au reușit să-l transfere pe Kevin Boli, unul dintre cei mai buni apărători din Liga 1. Fotbalist polivalent, care poate evolua pe orice post în defensivă, Boli e văzut titular de Dan Petrescu în centrul defensivei clujene, alături de Vinicius.

În vârstă de 26 de ani, Kevin Boli s-a aflat și pe lista lui FCSB în vară. În carieră a mai evoluat la Sedan (Franța) și la Mouscron (Belgia) înainte de a semna cu Viitorul, în 2015.

În schimbul său, Viitorul va primi o sumă de bani și pe Răzvan Horj, la pachet. Fundașul central de 22 de ani nu și-a prelungit angajamentul cu CFR și a fost tras pe linie moartă în acest sezon după ce în campionatul trecut a evoluat cu regularitate.

Încă o revenire

Pe de altă parte, CFR-ul s-a întărit și la mijlocul terenului, aducându-l pe croatul Damjan Djokovici, fotbalist care a mai evoluat în Gruia în trecut. Ajuns la 27 de ani, mijlocașul defensiv a jucat în ultimii ani la Ajaccio, Greuther Furth, Spezia și Rijeka.

 

Tags
author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare