Închide

Șase “studenți” își termină contractele la vară. Trei sunt titulari de drept!

Sport by Catalin Suciu - apr. 15, 2014 1 452

Trupa lui Teja impresionează în Liga I și duce o luptă grea pentru mențierea pe prima scenă, dar își poate pierde câțiva fotbaliști importanți la finalul campionatului.

veselovski2

Universitatea a învins-o pe FC Botoșani pe teren propriu și a urcat pe locul 13 în clasament, scăpând pentru moment de grijile retrogradării. Echipa clujeană are 30 de puncte, cu 2 mai mult decât Oțelul Galați, care ocupă locul 15, retrogradabil, iar o eventuală înfrângere în următoarele două etape, cu ACS Timișoara (deplasare) și FC Vaslui (acasă) ar complica din nou viața “șepcilor roșii”.

“Am încredere în jucători și vom lupta până la final ca să ne îndeplinim obiectivul. Ei trebuie să se autodepășească, trebuie să joace la un nivel înalt, așa cum au făcut-o în multe partide”, a explicat antrenorul Mihai Teja.

Din lotul actual,  mulți fotbaliști sunt în ultimele luni de contract. Șase jucători își încheie angajamentele în luna iunie, Veselovski, Boutadjine, Gercaliu, Max Nicu, Braga și Sauvadet. Dacă ultimii trei au jucat foarte puțin, Veselovski, Boutadjine și Gercaliu sunt titulari de drept în echipa lui Teja.

 

Robert Veselovski – portar Universitatea Cluj

 “Cel mai important este să ne salvăm de la retrogradare. Universitatea m-a surprins prin fanii săi, prin acest oraș minunat care este Cluj-Napoca. Familia mea este aici, i-am adus să locuiască cu mine și toată lumea se simte minunat. Mi-aș dori să rămân și din sezonul următor, aș vrea să fac asta, dar mai întâi să rămânem noi în prima ligă.”

 

 

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare