Închide

S-a jucat U Cluj-CS Mioveni. Ce-a făcut echipa clujeană și cum arată formația lui Teja în 2016

Sport by Catalin Suciu - Feb 27, 2016 1 1010

Universitatea Cluj a remizat cu Dacia Mioveni în primul meci oficial din 2016. Trupa lui Teja  s-a prezentat cu multe noutăți în primul “11”, dar n-a reușit să le pună prea multe probleme oaspeților.

“Vrem să promovă, acesta este obiectivul nostru”, spunea antrenorul Universității în săptămâna premergătoare meciului cu Mioveni. Stundentii au dominat prima repriză, Ursu a avut o ocazie destul de bună, dar cam atât. Nici la reluare nu s-au schimbat prea multe, jocul fiind fragmentat, cu multe faulturi și acțiuni de joc lamentabile.

Chiar și așa, U a marcat prin Târnovan, dar s-a semnalizat offside, iar Butean a avut apoi un șut bun, în diagonală, puțin peste poartă.

Echipele de start:

“U” Cluj: Bolboaşă – Ciupe (cpt.), Şandru, Cordoş, Berci – Ursu, Alex Dab, Boboc, Ciobanu – Moruțan – Târnovan

Antrenor: Mihai Teja

CS Mioveni: Croitoru – Toriste, Ali Tolmbaye, B. Stoica (cpt.), E.Stoica – Mirezeanu, Biceanu – V. Mazilu, E.Florescu – Nilă (C.Năstăsie 72), Ayza. Rezerve: Popescu – Tirică, Gugu, Gălvan, D.Iancu, M.Vintilă.

Antrenor: Marius Stoica.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011.
A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie
2009.
Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu