Închide

S-a jucat U Cluj-CS Mioveni. Ce-a făcut echipa clujeană și cum arată formația lui Teja în 2016

Sport by Catalin Suciu - feb. 27, 2016 1 1112

Universitatea Cluj a remizat cu Dacia Mioveni în primul meci oficial din 2016. Trupa lui Teja  s-a prezentat cu multe noutăți în primul „11”, dar n-a reușit să le pună prea multe probleme oaspeților.

„Vrem să promovă, acesta este obiectivul nostru”, spunea antrenorul Universității în săptămâna premergătoare meciului cu Mioveni. Stundentii au dominat prima repriză, Ursu a avut o ocazie destul de bună, dar cam atât. Nici la reluare nu s-au schimbat prea multe, jocul fiind fragmentat, cu multe faulturi și acțiuni de joc lamentabile.

Chiar și așa, U a marcat prin Târnovan, dar s-a semnalizat offside, iar Butean a avut apoi un șut bun, în diagonală, puțin peste poartă.

Echipele de start:

„U” Cluj: Bolboaşă – Ciupe (cpt.), Şandru, Cordoş, Berci – Ursu, Alex Dab, Boboc, Ciobanu – Moruțan – Târnovan

Antrenor: Mihai Teja

CS Mioveni: Croitoru – Toriste, Ali Tolmbaye, B. Stoica (cpt.), E.Stoica – Mirezeanu, Biceanu – V. Mazilu, E.Florescu – Nilă (C.Năstăsie 72), Ayza. Rezerve: Popescu – Tirică, Gugu, Gălvan, D.Iancu, M.Vintilă.

Antrenor: Marius Stoica.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Un comentariu

  1. Altădată apreciat pentru scriitura sa, de data aceasta Cătălin Suciu ne-a oferit un „articol” scris în goana calului sau pe hârtie igienică, cu greșeli și omisiuni, din care abia înțelegem câte ceva din ce s-a întâmplat sâmbătă, în patrida dintre „U” și echipa din botezata localitate „Miveni”. Rămânem, din materialul oferit cu parcimonie de jurnalist, cu misterul demn de „pădurea bântuită Baciu”, prin care aflăm că „Butean a avut un șut bun”, deși acesta nu apare ca jucător al „studenților”, în echipa oferită de numitul Suciu. Chiar dacă „U” se află într-o situație limită, să ne raportăm cu decență la eforturile echipei de a ieși din impas. Domnule Suciu, chiar ești mulțumit de materialul ce ni l-ai oferit ? Noi, nu !

Scrie un comentariu

Articole similare