S-a făcut transferul: Bumba, la CFR până în vară: “Am avut mai...

S-a făcut transferul: Bumba, la CFR până în vară: “Am avut mai multe oferte din România, dar am zis că CFR-ul e prima opțiune”

by -
1 864

Claudiu Bumba a semnat contract cu CFR Cluj și începe pregătirea sub comanda lui Vasile Miriuță, urmând să plece cu echipa în cantonament în Cipru.

Miriuță a fost unul dintre motivele principale pentru care mijlocașul a ales să vină la Cluj. “Prima dată am vorbit cu el de la CFR. Mă cunoaște foarte bine și și-a dorit foarte mult să vin, m-a ambiționat și am povestit multe lucruri. Mai aveam și alte oferte din România, dar prima opțiune a fost CFR-ul. Mi-a convenit cel mai mult ce mi-au propus. Nu neapărat din punct de vedere financiar, ci din punct de vedere al viziunii și a ceea ce se dorește aici. În plus, știu că la CFR s-au plătit la timp și salariile, cred că nu vor fi probleme de acest gen”, a spus Bumba pentru actualdecluj.ro.

Jucătorul a fost ademenit CSU Craiova și Astra îniante de a-și pune parafa pe contractul cu CFR, însă a refuzat ambele oferte. El a semnat până în vară cu echipa clujeană.

Internațional de tineret și debutant chiar și la echipa națională de seniori, Claudiu Bumba (23 de ani) a evoluat în ultimul an și jumătate în Israel, la Hapoel Tel Aviv. Clubul israelian nu i-a achitat ultimele cinci salarii, astfel că jucătorul și-a reziliat unilateral contractul.

El a debutat la naționala României într-un amical câștigat de ”tricolori” în 2012 în fața reprezentativei din Turkemenistan cu scorul de 4-0. S-a mai aflat în lotul României la meciurile cu Feroe (1-0), Irlanda de Nord (0-0), Ungaria (0-0) și Grecia (0-0) din preliminariile EURO 2016.

Comments

comments

UN COMENTARIU

  1. Noi aducem doar rebuturi si expirati casi Bumba ..si Deac ..falinentatii din Pata Rat aduc supper jucatori de la Jucu si Avintul Mociu !!!

Scrie un comentariu