Închide

S-a făcut transferul: Bumba, la CFR până în vară: „Am avut mai multe oferte din România, dar am zis că CFR-ul e prima opțiune”

Sport by Catalin Suciu - ian. 10, 2017 1 968

Claudiu Bumba a semnat contract cu CFR Cluj și începe pregătirea sub comanda lui Vasile Miriuță, urmând să plece cu echipa în cantonament în Cipru.

Miriuță a fost unul dintre motivele principale pentru care mijlocașul a ales să vină la Cluj. „Prima dată am vorbit cu el de la CFR. Mă cunoaște foarte bine și și-a dorit foarte mult să vin, m-a ambiționat și am povestit multe lucruri. Mai aveam și alte oferte din România, dar prima opțiune a fost CFR-ul. Mi-a convenit cel mai mult ce mi-au propus. Nu neapărat din punct de vedere financiar, ci din punct de vedere al viziunii și a ceea ce se dorește aici. În plus, știu că la CFR s-au plătit la timp și salariile, cred că nu vor fi probleme de acest gen”, a spus Bumba pentru actualdecluj.ro.

Jucătorul a fost ademenit CSU Craiova și Astra îniante de a-și pune parafa pe contractul cu CFR, însă a refuzat ambele oferte. El a semnat până în vară cu echipa clujeană.

Internațional de tineret și debutant chiar și la echipa națională de seniori, Claudiu Bumba (23 de ani) a evoluat în ultimul an și jumătate în Israel, la Hapoel Tel Aviv. Clubul israelian nu i-a achitat ultimele cinci salarii, astfel că jucătorul și-a reziliat unilateral contractul.

El a debutat la naționala României într-un amical câștigat de ”tricolori” în 2012 în fața reprezentativei din Turkemenistan cu scorul de 4-0. S-a mai aflat în lotul României la meciurile cu Feroe (1-0), Irlanda de Nord (0-0), Ungaria (0-0) și Grecia (0-0) din preliminariile EURO 2016.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Un comentariu

Scrie un comentariu