Închide

S-a ars steagul Ungariei în fața Polivalentei din Cluj. Galeria lui U a făcut spectacol la EuroBasket

ActualitateAdministrațieSport by Actual de Cluj - sept. 06, 2017 1 1496

Mai mulţi suporteri ai echipei naţionale de baschet a României au aprins, marţi, un steag al Ungariei pe platoul din faţa Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, înaintea partidei dintre cele două reprezentative din cadrul Grupei C a Campionatului European de Baschet, care are loc în Cluj. Înainte de disputarea partidei, dar și în timpul meciului, atât suporterii României, cât și cei ai Ungariei au făcut spectacol în Polivalentă.

În cadrul competiției europene, Naționala României a fost învinsă de formația din Ungaria.

 

Suporteri ai echipei naţionale de baschet a României au aprins, marţi, un steag al Ungariei pe platoul din faţa Sălii Polivalente Cluj-Napoca şi s-au întors cu spatele în timpul intonării imnului Ungariei, la începutul partidei. Focul a fost stins de jandarmi și, deocamdată, n-au fost identificați autorii.

sursa foto: maszol.ro

sursa foto: mediafax

Adversarii nu s-au lăsat mai prejos. În momentul intonării imnului României, mai mulți suporteri ai Ungariei s-au întors, la rândul lor, cu spatele la teren, iar câţiva au făcut gesturi obscene.

Pe parcursul jocului, grupul de suporteri români a scandat „Ţinutul Secuiesc, pământ românesc” şi a cântat „Treceţi batalioane române Carpaţii”, iar suporterii maghiari au scandat „Ria, Ria, Hungaria”.

România şi Ungaria au jucat marţi, la Cluj-Napoca, meciul direct din cadrul EuroBasket 2017. Naționala României a fost învinsă de formația Ungariei cu scorul de 80-71 (16-15, 22-17, 22-20, 20-19) în fața a peste 9100 de spectatori câți au fost prezenți în Polivalenta din Cluj.

MAI MULTE, pe mediafax.ro, AICI – FOTO, VIDEO | Suporteri români au ars un steag al Ungariei şi s-au întors cu spatele în timpul imnului, la începutul partidei dintre cele două naţionale de la EuroBasket 2017

Un comentariu

 1. a facut spectacol pe naiba. S- a dat in spectacol
  si daca voi ca presa ii incurajati e si mai trist…. si peste 100 de ani tot nu stim ca daca vrei sa fi respectat trbuie sa respecti.

  Va spun sincer ca imi era rusine de noi, cand la 10m de mine adunatura aia injuram din tot sufletu si aratu semne obscene adversarului. Serios, vin tot frustatii sa isi verse naravul la meci.
  Asta sa invete copii la meci?
  Jos palaria pt galeria din sibiu. cei in galben, mai in dreapta. Scandari civilizate, atmosfera ok.
  nu stiu daca ati observat ca nici sala nu aproba laturile celor 2-3 mii de U-isti cand injurau

Scrie un comentariu